Avaliações de Umami Sushi Venlo

Avaliações recentes

5.0
Agnieszka
19 abril 2024
Peter Jacobs
19 abril 2024

Super als altijd , alleen de shopsticks waren ze vergeten bij te voegen . Gelukkig heb ik er zelf ook. Zoiets kan gewoon gebeuren Verder was het geen probleem voor mij.

Miranda
14 abril 2024

Wat was het lekker en super snelle levering toppers!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura
13 abril 2024

Vorige keer was de sushi beter, nu minder gevuld. Wel nog steeds netjes verzorgd en smaakte heerlijk. Wel jammer dat er geen stokjes nu bij zaten. Was ruim op tijd bezorgd!

Richard
11 abril 2024

De sushi was echt heerlijk en prachtig opgemaakt in een mooie schaal. Grote mooie rollen, ik heb de helft nog over. Ik kom af en toe naar Venlo voor mijn werk en dan kom ik zeker nog eens naar jullie terug. Grote klasse.

TY
8 abril 2024

Heerlijk! Je proeft letterlijk kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.Gribling
7 abril 2024

Niks te verbeteren, zo door blijven gaan. Snel, betaalbaar, vooral lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Agnieszka Kalinowska
7 abril 2024

Goedenavond, ik ging sushi halen en kreeg gebakken rauwe zalm in de set. En Kalinowska

Peter Jacobs
7 abril 2024

Super zoals altijd en super dat bij foutje contact wordt opgenomen en oplossing komt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dorethe
7 abril 2024

Super en lekker gegeten. Kwam iets later dan afgesproken. Ik werd gebeld dat het iets later werd, excuses werd aangeboden. En ook nog toen het werd gebracht. Lief en netjes dat ze dat doen.

Daniel
6 abril 2024
Kinga
5 abril 2024

Amazing !!

Terhaag
2 abril 2024

De springrolls waren deze keer niet warm. Waren lauw/koud. Verder bestelling prima in orde.

Rene Bartels
2 abril 2024

Was Heerlijk

Peter Jacobs
1 abril 2024

Was altijd lekker

Jenny Geominy
1 abril 2024

Super tevreden gasten

Djoke van der Meulen
1 abril 2024
Linda
31 março 2024
Marij Olders
30 março 2024

Heerlijk genoten met onze vrienden, die ook vol lof waren over de kwaliteit en smaak van de sushi. Bestelling iets later, geen probleem overigens, want dit was keurig van te voren gemeld/gevraagd. Mijn complimenten voor de service, de vriendelijkheid en uiteraard de kwaliteit van de geleverde producten. Wij zullen hier onze sushi blijven bestellen!

Radek
28 março 2024

Normaal erg lekker maar vandaag was de komkommer in de sushi erg hard.

Rma hendriks
25 março 2024

Ik bestel altijd hier de sushi..het is altijd lekker en vers, de beste in omgeving venlo. Bezorging precies op de aangegeven tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul Berden
23 março 2024

Super lekker weer! Bij het afhaal menu in het restaurant zie je hoe pittig de sauzen zijn van de woks. Dat zie je niet bij het online bestellen.

Kim
22 março 2024

Zag er mooi uit, en smaakte heerlijk! Ook netjes dat we een rol gratis kregen..

Charlène Koolmees
22 março 2024

Ik bestel mijn sushi altijd bij jullie en het is altijd geweldig!

Lenette Wilms
17 março 2024

De sushi was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard Wering
17 março 2024

Mega lekkere sushi. Perfect op tijd bezorgd. Super lieve tekeningen op de bon.

Claudia Thijssen
14 março 2024

Lekker, snel en betaalbaar. Makkelijk te bestellen. Top!

Lieka Jans
12 março 2024

Het was heel lekker

IvTh
11 março 2024

Al meerdere malen besteld en wederom super lekker! Vers, smaakvol en goeie porties. Knoflooksaus van de wok gerechten mag wat krachtiger, maar verder TOP!

Ireen
9 março 2024

Lekkerste sushi van Venlo 🍣

Geert
9 março 2024

Lekker!!¡!!

Radjani
4 março 2024
Marij Olders
3 março 2024

We hebben weer heerlijk gesmuld. Levering volgens afspraak, vriendelijke bezorger. Complimenten.

Savannah
2 março 2024

Super lekker, dank je wel!

Tanja Aarns
2 março 2024

Zoals altijd erg goed Super snelle bezorging

Rene Evers
27 fevereiro 2024

Alles was TOP (zoals altijd)

George
25 fevereiro 2024
Danisha Gulpen
24 fevereiro 2024

Altijd lekker, veel en waar voor je geld. Bestel hier graag.

Geert
22 fevereiro 2024

Lekker !!!!

Suzan
21 fevereiro 2024

Was weer superlekker en snel bezorgd. Tot de volgende :)

Laura
20 fevereiro 2024

Heerlijke pokebowls. Grote porties! Voor herhaling vatbaar

Roel
20 fevereiro 2024
Peeters
19 fevereiro 2024

👌

Christel en Jasper
19 fevereiro 2024

Zo als altijd super vers sushi echt lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Iryna Ihnatenko
17 fevereiro 2024

Дуже смачні суші, приємний сюрприз та швидка доставка. Дякую. Обов'язково буду замовляти ще й рекомендую іншим!!!!! Шефу вітання😉

CSD ladies
16 fevereiro 2024

geweldige grote rollen! goed qua smaak bezorging was super. enorm tevreden wij als CSD zullen hier zeker vake een bestelling gaan plaatsen!

Pascal
12 fevereiro 2024

Altijd erg lekker en vers

Razvan
12 fevereiro 2024
Yvonne
11 fevereiro 2024

De Poke bowls waren heerlijk! Maar het was een rommeltje, ze lagen op de kop in de zak en er leek mee geschud, jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Valeria Bach
11 fevereiro 2024

I want to say thank you for the great sushi

M
10 fevereiro 2024

Top smaak, ik hou niet van tonijn sushi en zelfs deze was erg lekker

Peter Jacobs
5 fevereiro 2024

Zoals altijd heerlijke sushi,maar portie s sashimi tuna en waar schijnlijk ook zalm eorden steeds kleiner en de tuna was zeker geen €8.20 waard , deze zal ik dan ook niet meer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geert
30 janeiro 2024

Lekker!!! En altijd op tijd bezorgd.

Anoniem
28 janeiro 2024

Heerlijk zoals altijd!

Aitna
27 janeiro 2024

.

Fatiha
25 janeiro 2024

Lekkere verse sushi vol van smaak, en bezorging stipt op tijd

Ineke
24 janeiro 2024

Super zoals gewoonlijk 🤗

Djoke van der Meulen
21 janeiro 2024

Heerlijke sushi!!!

Yasmina
20 janeiro 2024

Heel lekker en super snel en netjes bezorgd.

Anoniem
20 janeiro 2024

Heerlijke sushi! 30 minuten eerder dan de verwachte bezorgtijd! Super!

Bjorn
16 janeiro 2024

Super lekker en vers. Ook erg snel bezorgd. Top

Thijssen
15 janeiro 2024

Eerste keer dat wij bij jullie een bestelling hebben geplaatst. Het afhaal moment verliep soepel, vriendelijk en het eten wat fantastisch! Niks op aan te merken. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Rene Bartels
14 janeiro 2024

Was erg lekker

Lydia
12 janeiro 2024

Heerlijke sushi en prachtige presentatie, we hebben genoten!

Nisa
10 janeiro 2024

Heel lekker en snelle leverling.

Michael
9 janeiro 2024

Komt op tijd aan, aardige en vriendelijke bezorger. Eten was lekker.

Jan Hoeijmakers
9 janeiro 2024

prima

Melanie Jacobs
7 janeiro 2024
Rick
7 janeiro 2024

Op aanraden van een familielid, een eigen Pokepowl samengesteld. Erg lekker en een grote portie. Fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. Bezorgtijd was ruim binnen de tijd.

Emiel
7 janeiro 2024

Top

Ineke
5 janeiro 2024

Heerlijk sushi als altijd en binnen 20 minuten bezorgd! 🤗

Anoniem
4 janeiro 2024
Miriam Van Stokkom
3 janeiro 2024

Ik heb deze bestelling 5 uur voor de levertijd geplaatst. Dit gaf voldoende tijd om de levering voor te bereiden en te leveren, maar mijn levering was 45 minuten te laat. Ik had gasten die 45 minuten op hun eten wachtten. zeer onprofessioneel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjoerdvdn
3 janeiro 2024

Het was wederom heerlijk, helaas iets vergeten bij de bezorging maar na een telefoontje hebben we het heel snel gekregen.

Semmie
3 janeiro 2024

Bestelling geplaatst voor een verrassingsbox sushi, aangegeven dat er een pinda en cashew allergie was. Hier werd helaas in eerste instantie geen rekening mee gehouden. Vervolgens gebeld en werd erg netjes opgelost met een extra rol die ze nog alsnog bezorgden. Rest van de sushi was ook top.

Anoniem
2 janeiro 2024
Lekatompessy
1 janeiro 2024

Super lekker! En vriendelijke goede service.

Roy
1 janeiro 2024

Better then Eddy’s 👌🏼

Kuijpers
31 dezembro 2023

Echt hele lekkere sushi, en ook snel bezorgd. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ro
31 dezembro 2023

Prima sushi

Ruud van den Hombergh
30 dezembro 2023

Was heerlijk en van zeer goede kwaliteit

Christel
28 dezembro 2023

Het was top kwaliteit en top service zo als altijd!

Sandra
26 dezembro 2023
Tamara
25 dezembro 2023

Heerlijk, genoeg en op tijd bezorgd. Kerstkaart erbij, heel attent. Dikke aanrader.

Ineke
25 dezembro 2023

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Echt top

Ireen
24 dezembro 2023

Lekkerste sushi 🍣 van Venlo

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamara Simons
24 dezembro 2023
ND
22 dezembro 2023

TOP! Levering, kwaliteit, heerlijke en mooie gerechten

Laura
22 dezembro 2023

Was heerlijk en precies op tijd geleverd, de gratis sushirol was een leuke verassing! Smaakte enorm goed!

Emma
22 dezembro 2023

Elke keer bestel ik hier opnieuw en elke keer weer is de sushi super lekker! Raad het iedereen erg aan!

M yilmaz
21 dezembro 2023

Beste sushi en pokebowls van venlo nooit klachten altijd top

Suzanne
21 dezembro 2023

Super lekkere en verse sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marij olders
21 dezembro 2023

Snelle service, eerder bezorgd dan gepland (geen probleem), heerlijke goedverzorgde gerechten, zowel warm als koud. Was wel de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat we hier bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurice
21 dezembro 2023

Waanzinnig lekker en supervers

A Atif
20 dezembro 2023

Altijd heerlijk!!! Beste sushi in Venlo !!!

Geert
20 dezembro 2023

Heerlijk, zoals altijd!

R
14 dezembro 2023

Altijd lekker!

Jules
11 dezembro 2023

Gember was vergeten, niet heel erg want het was alsnog heerlijk.

Bente
9 dezembro 2023

Super lekker en mooie sushi! Echt top

Sandra
6 dezembro 2023

De sushi was echt heerlijk! minpuntje, waarschijnlijk heeft er iets (zwaars) op de doos sushi gestaan waardoor de rollen ingedeukt waren en de toppings tegen de deksel geplakt. Dit doet niets af aan de smaak, maar ziet er wel wat minder gezellig uit op tafel.