Reviews from Umami Sushi Venlo

Recent reviews

5.0
Agnieszka
19 April 2024
Peter Jacobs
19 April 2024

Super als altijd , alleen de shopsticks waren ze vergeten bij te voegen . Gelukkig heb ik er zelf ook. Zoiets kan gewoon gebeuren Verder was het geen probleem voor mij.

Miranda
14 April 2024

Wat was het lekker en super snelle levering toppers!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura
13 April 2024

Vorige keer was de sushi beter, nu minder gevuld. Wel nog steeds netjes verzorgd en smaakte heerlijk. Wel jammer dat er geen stokjes nu bij zaten. Was ruim op tijd bezorgd!

Richard
11 April 2024

De sushi was echt heerlijk en prachtig opgemaakt in een mooie schaal. Grote mooie rollen, ik heb de helft nog over. Ik kom af en toe naar Venlo voor mijn werk en dan kom ik zeker nog eens naar jullie terug. Grote klasse.

TY
8 April 2024

Heerlijk! Je proeft letterlijk kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.Gribling
7 April 2024

Niks te verbeteren, zo door blijven gaan. Snel, betaalbaar, vooral lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Agnieszka Kalinowska
7 April 2024

Goedenavond, ik ging sushi halen en kreeg gebakken rauwe zalm in de set. En Kalinowska

Peter Jacobs
7 April 2024

Super zoals altijd en super dat bij foutje contact wordt opgenomen en oplossing komt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dorethe
7 April 2024

Super en lekker gegeten. Kwam iets later dan afgesproken. Ik werd gebeld dat het iets later werd, excuses werd aangeboden. En ook nog toen het werd gebracht. Lief en netjes dat ze dat doen.

Daniel
6 April 2024
Kinga
5 April 2024

Amazing !!

Terhaag
2 April 2024

De springrolls waren deze keer niet warm. Waren lauw/koud. Verder bestelling prima in orde.

Rene Bartels
2 April 2024

Was Heerlijk

Peter Jacobs
1 April 2024

Was altijd lekker

Jenny Geominy
1 April 2024

Super tevreden gasten

Djoke van der Meulen
1 April 2024
Linda
31 March 2024
Marij Olders
30 March 2024

Heerlijk genoten met onze vrienden, die ook vol lof waren over de kwaliteit en smaak van de sushi. Bestelling iets later, geen probleem overigens, want dit was keurig van te voren gemeld/gevraagd. Mijn complimenten voor de service, de vriendelijkheid en uiteraard de kwaliteit van de geleverde producten. Wij zullen hier onze sushi blijven bestellen!

Radek
28 March 2024

Normaal erg lekker maar vandaag was de komkommer in de sushi erg hard.

Rma hendriks
25 March 2024

Ik bestel altijd hier de sushi..het is altijd lekker en vers, de beste in omgeving venlo. Bezorging precies op de aangegeven tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Berden
23 March 2024

Super lekker weer! Bij het afhaal menu in het restaurant zie je hoe pittig de sauzen zijn van de woks. Dat zie je niet bij het online bestellen.

Kim
22 March 2024

Zag er mooi uit, en smaakte heerlijk! Ook netjes dat we een rol gratis kregen..

Charlène Koolmees
22 March 2024

Ik bestel mijn sushi altijd bij jullie en het is altijd geweldig!

Lenette Wilms
17 March 2024

De sushi was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard Wering
17 March 2024

Mega lekkere sushi. Perfect op tijd bezorgd. Super lieve tekeningen op de bon.

Claudia Thijssen
14 March 2024

Lekker, snel en betaalbaar. Makkelijk te bestellen. Top!

Lieka Jans
12 March 2024

Het was heel lekker

IvTh
11 March 2024

Al meerdere malen besteld en wederom super lekker! Vers, smaakvol en goeie porties. Knoflooksaus van de wok gerechten mag wat krachtiger, maar verder TOP!

Ireen
9 March 2024

Lekkerste sushi van Venlo 🍣

Geert
9 March 2024

Lekker!!¡!!

Radjani
4 March 2024
Marij Olders
3 March 2024

We hebben weer heerlijk gesmuld. Levering volgens afspraak, vriendelijke bezorger. Complimenten.

Savannah
2 March 2024

Super lekker, dank je wel!

Tanja Aarns
2 March 2024

Zoals altijd erg goed Super snelle bezorging

Rene Evers
27 February 2024

Alles was TOP (zoals altijd)

George
25 February 2024
Danisha Gulpen
24 February 2024

Altijd lekker, veel en waar voor je geld. Bestel hier graag.

Geert
22 February 2024

Lekker !!!!

Suzan
21 February 2024

Was weer superlekker en snel bezorgd. Tot de volgende :)

Laura
20 February 2024

Heerlijke pokebowls. Grote porties! Voor herhaling vatbaar

Roel
20 February 2024
Peeters
19 February 2024

👌

Christel en Jasper
19 February 2024

Zo als altijd super vers sushi echt lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iryna Ihnatenko
17 February 2024

Дуже смачні суші, приємний сюрприз та швидка доставка. Дякую. Обов'язково буду замовляти ще й рекомендую іншим!!!!! Шефу вітання😉

CSD ladies
16 February 2024

geweldige grote rollen! goed qua smaak bezorging was super. enorm tevreden wij als CSD zullen hier zeker vake een bestelling gaan plaatsen!

Pascal
12 February 2024

Altijd erg lekker en vers

Razvan
12 February 2024
Yvonne
11 February 2024

De Poke bowls waren heerlijk! Maar het was een rommeltje, ze lagen op de kop in de zak en er leek mee geschud, jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Valeria Bach
11 February 2024

I want to say thank you for the great sushi

M
10 February 2024

Top smaak, ik hou niet van tonijn sushi en zelfs deze was erg lekker

Peter Jacobs
5 February 2024

Zoals altijd heerlijke sushi,maar portie s sashimi tuna en waar schijnlijk ook zalm eorden steeds kleiner en de tuna was zeker geen €8.20 waard , deze zal ik dan ook niet meer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
30 January 2024

Lekker!!! En altijd op tijd bezorgd.

Anoniem
28 January 2024

Heerlijk zoals altijd!

Aitna
27 January 2024

.

Fatiha
25 January 2024

Lekkere verse sushi vol van smaak, en bezorging stipt op tijd

Ineke
24 January 2024

Super zoals gewoonlijk 🤗

Djoke van der Meulen
21 January 2024

Heerlijke sushi!!!

Yasmina
20 January 2024

Heel lekker en super snel en netjes bezorgd.

Anoniem
20 January 2024

Heerlijke sushi! 30 minuten eerder dan de verwachte bezorgtijd! Super!

Bjorn
16 January 2024

Super lekker en vers. Ook erg snel bezorgd. Top

Thijssen
15 January 2024

Eerste keer dat wij bij jullie een bestelling hebben geplaatst. Het afhaal moment verliep soepel, vriendelijk en het eten wat fantastisch! Niks op aan te merken. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Rene Bartels
14 January 2024

Was erg lekker

Lydia
12 January 2024

Heerlijke sushi en prachtige presentatie, we hebben genoten!

Nisa
10 January 2024

Heel lekker en snelle leverling.

Michael
9 January 2024

Komt op tijd aan, aardige en vriendelijke bezorger. Eten was lekker.

Jan Hoeijmakers
9 January 2024

prima

Melanie Jacobs
7 January 2024
Rick
7 January 2024

Op aanraden van een familielid, een eigen Pokepowl samengesteld. Erg lekker en een grote portie. Fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. Bezorgtijd was ruim binnen de tijd.

Emiel
7 January 2024

Top

Ineke
5 January 2024

Heerlijk sushi als altijd en binnen 20 minuten bezorgd! 🤗

Anoniem
4 January 2024
Miriam Van Stokkom
3 January 2024

Ik heb deze bestelling 5 uur voor de levertijd geplaatst. Dit gaf voldoende tijd om de levering voor te bereiden en te leveren, maar mijn levering was 45 minuten te laat. Ik had gasten die 45 minuten op hun eten wachtten. zeer onprofessioneel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoerdvdn
3 January 2024

Het was wederom heerlijk, helaas iets vergeten bij de bezorging maar na een telefoontje hebben we het heel snel gekregen.

Semmie
3 January 2024

Bestelling geplaatst voor een verrassingsbox sushi, aangegeven dat er een pinda en cashew allergie was. Hier werd helaas in eerste instantie geen rekening mee gehouden. Vervolgens gebeld en werd erg netjes opgelost met een extra rol die ze nog alsnog bezorgden. Rest van de sushi was ook top.

Anoniem
2 January 2024
Lekatompessy
1 January 2024

Super lekker! En vriendelijke goede service.

Roy
1 January 2024

Better then Eddy’s 👌🏼

Kuijpers
31 December 2023

Echt hele lekkere sushi, en ook snel bezorgd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ro
31 December 2023

Prima sushi

Ruud van den Hombergh
30 December 2023

Was heerlijk en van zeer goede kwaliteit

Christel
28 December 2023

Het was top kwaliteit en top service zo als altijd!

Sandra
26 December 2023
Tamara
25 December 2023

Heerlijk, genoeg en op tijd bezorgd. Kerstkaart erbij, heel attent. Dikke aanrader.

Ineke
25 December 2023

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Echt top

Ireen
24 December 2023

Lekkerste sushi 🍣 van Venlo

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara Simons
24 December 2023
ND
22 December 2023

TOP! Levering, kwaliteit, heerlijke en mooie gerechten

Laura
22 December 2023

Was heerlijk en precies op tijd geleverd, de gratis sushirol was een leuke verassing! Smaakte enorm goed!

Emma
22 December 2023

Elke keer bestel ik hier opnieuw en elke keer weer is de sushi super lekker! Raad het iedereen erg aan!

M yilmaz
21 December 2023

Beste sushi en pokebowls van venlo nooit klachten altijd top

Suzanne
21 December 2023

Super lekkere en verse sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marij olders
21 December 2023

Snelle service, eerder bezorgd dan gepland (geen probleem), heerlijke goedverzorgde gerechten, zowel warm als koud. Was wel de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat we hier bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
21 December 2023

Waanzinnig lekker en supervers

A Atif
20 December 2023

Altijd heerlijk!!! Beste sushi in Venlo !!!

Geert
20 December 2023

Heerlijk, zoals altijd!

R
14 December 2023

Altijd lekker!

Jules
11 December 2023

Gember was vergeten, niet heel erg want het was alsnog heerlijk.

Bente
9 December 2023

Super lekker en mooie sushi! Echt top

Sandra
6 December 2023

De sushi was echt heerlijk! minpuntje, waarschijnlijk heeft er iets (zwaars) op de doos sushi gestaan waardoor de rollen ingedeukt waren en de toppings tegen de deksel geplakt. Dit doet niets af aan de smaak, maar ziet er wel wat minder gezellig uit op tafel.